Op zoek naar gemotiveerde medewerkers klantcontact?

ZilverConnect laat gepensioneerden met passie voor klantcontact doorwerken op een manier die bij hen past.

Neem contact op

De voordelen

Werken met ZilverConnect heeft een aantal grote voordelen.

Onze mensen zijn erg flexibel. Ze kunnen vaak op de tijden waarop andere mensen liever niet werken of kunnen werken. Het is meestal geen probleem om iemand te vinden die bijvoorbeeld maar 3 of 4 uur per dag wil werken.

Onze doelgroep is vaak loyaal: als ze het ergens naar hun zin hebben, is er geen aanleiding om iets anders te gaan doen.

Er zijn steeds meer 65-plussers die het leuk vinden om na hun pensionering door te werken. Wij kennen de kanalen om deze doelgroep te bereiken en te binden.

ZilverConnect, ZilverWerkt en KlusHeeren zijn gespecialiseerd in het bereiken en binden van deze doelgroep. We kennen de specifieke wensen en eisen, zodat we de juiste kandidaat kunnen koppelen aan de juiste plek om te werken.

Contact

Wil je meer weten over ZilverWerkt, neem dan gerust contact met ons op.

Contact formulier

Naam

Email

Telefoonnummer

Contact gegevens

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie dat zowel onze Klanten als onze ZilverWerkers echt bij ons willen horen. Als we dat voor elkaar weten te krijgen, zijn we vanzelf succesvol. Dat betekent voor ons:

ZilverWerkers onder elkaar

We vinden het belangrijk dat we elkaar ook regelmatig op een andere manier ontmoeten. De afgelopen jaren zijn er o.a. (winter)BBQ’s, bezoeken aan de SS Rotterdam, Kerstborrels, Jeu de Boule competities georganiseerd om elkaar in een informele setting beter te leren kennen.